AB AEGON LOGO

Néhány szó a LAKÁSBIZTOSÍTÁSRÓL

A lakásvásárlás nem egyszerű procedúra, különösen azoknak, akik először vágnak bele. Ön is hasonló cipőkben jár? Akkor biztosan tapasztalta már, hogy komoly döntések sorával kell szembesülnie, mely alól a legmegfelelőbb lakásbiztosítási fedezet nyújtó biztosító megtalálása sem kivétel.

Otthonunk legértékesebb tulajdonunk, melynek megfelelő védelmezése kihívást jelent. Gondoljon bele, előre nem látható események sorozata okozhat lakásában olyan jelentős károkat, melyek helyreállítása jelentős anyagi kiadással jár. Ebben a helyzetben minden valószínűséggel Ön is felértékeli a lakásbiztosítást.

Kívánom, hogy sose jusson el idáig. Segítségképpen összeállítottam egy hasznos tájékoztatót az alap tudnivalókról, ezzel szeretném segíteni a lakásbiztosítás megismerését.

A legtöbb biztosítás összetett védelmet kínál, melynek fő elemei a következők:

A KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK – választásaival a védelem teljessé tehető, saját életkörülményeihez igazítható. Ezek a következők lehetnek:

Remélem tudtam segíteni a biztosítás megismerésében és bízom abban, hogy a lakásbiztosítási piac legnagyobb szereplőjével a hátam mögött, együtt tudunk Önnek megfelelő megoldást találni új otthona védelmére.