Cégismertető - Szabolcs Ingatlanközvetitő Iroda

Szeretettel üdvözöljük a Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda honlapján.

A Szabolcs Ingatlan iroda 2000-ben alakult, első sorban Nyíregyháza és környéki lakóingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozik. Ügyfeleink igénye szerint vállaljuk megyei és országos szinten az ingatlanok, egyedi igényszerinti felkutatását, értékesítését.

A Szabolcs Ingatlan Iroda Nyíregyházán a Rákóczi u. 18-20. sz. alatt található az Átrium üzletház első emeletén.

Nyitva tartásunk 8-16 óra között.

Időpont egyeztetés szerint természetesen lehetőség van ettől eltérő időpontban is felkeresni munkatársainkat.

Megbízóink számos értékesítésre, bérbeadásra szánt ingatlanát számítógépes adatbázisunkon keresztül, az érdeklődők keresési kritériumai alapján tudjuk keresni, ill. a legmegfelelőbb ajánlatot megtalálni.

Vezető pénzintézetekkel kapcsolatban állva, segítséget nyújtunk ügyfeleink számára a legkedvezőbb lakáshitel konstrukció kiválasztásában, és az ügyintézés lebonyolításában.

Az adásvétellel kapcsolatos tanácsadáshoz, és a jogi ügyek előkészítéséhez, lebonyolításához ügyvédet biztosítunk.

Energiatanúsítvány készítése kedvező áron, akár 1 nap alatt is.

Elengedhetetlennek tartjuk a diszkrét ügyfélkapcsolat kialakítását, ápolását.

Tisztelettel várjuk régi és új ügyfeleinket, akik értékesíteni, bérbe adni, vásárolni, bérelni akarnak ingatlant.

Készséggel segítünk Önnek!

Kérjük észrevételeit, véleményét írja meg nekünk, hogy folyamatosan javíthassuk szolgáltatásunkat!

Köszönjük megtisztelő bizalmát.

Csatlós Gyöngyi
ügyvező

RÓLUNK, ÖNÖKNEK

„Megbízható Cég” az ingatlanfronton.

Csatlós Gyöngyi:
„Folyamatosan keresünk eladó és kiadó ingatlanokat”

A pozitív hozzáállás mellett a sikeres tevékenységük alappillére az önálló munkavégzés.

NYÍREGYHÁZA. A Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda az ingatlanok eladásán és bérbeadásán túl energiatanúsítvány készítésével, hitelügyintézéssel és az ingatlanokhoz kapcsolódó jogi, adó-, illeték-tanácsadással foglalkozik.

– Úgy gondolom, nevünk ismert a kedves olvasók számára. A Szabolcs Ingatlanközvetítő Irodában már 15 éve állunk az önök rendelkezésére, a tapasztalatok alapján az ügyfeleink teljes megelégedésére – nyilatkozta Csatlós Gyöngyi, a másfél évtizedes jubileumát munkával ünneplő iroda tulajdonosa.

Az ügyfelek érdekeit képviseljük.
– A hosszú évek munkájának eredményeként a legnagyobb címtárral rendelkező iroda hírnévre tettünk szert Nyíregyházán. Munkánkkal minden esetben a hozzánk forduló ügyfelek érdekeit képviseljük, a legjobb tudásunk szerint. Ennek gyümölcseként az önök véleménye és szavazata alapján a „Megbízható Cég” elismerésben részesültünk.

Eredményességünk titka a pozitív hozzáállás és gondolkodás a körültekintő, szorgalmas munka mellett, a saját magunk elé kitűzött irányelv követése. A már említetteken túl tehát sikeres tevékenységünk alappillére az önálló munkavégzés. Ez konkrétan annyit jelent, hogy egyetlen ingatlanirodával sincs semmilyen munkakapcsolatunk. Sajátos munkamorálunk nem teszi lehetővé a felelősségvállalást egyetlen nem hozzánk tartozó iroda dolgozójáért sem.

Ingatlanok széles palettája
– A folyamatosan változó jogszabályok, rendelkezések és a változó piaci igények a tudásuk tökéletesítésére sarkallja az itt dolgozókat. Megbízási szerződésünk a tulajdonosnak minden jogát fenntartja az értékesítésre és a változtatásra. Szerződéseink mindenki számára hozzáférhetők, értelmezhetők, tartalmukról minden esetben kielégítő tájékoztatást adunk.

– A hozzánk forduló vásárlókat, bérlőket alkalmi vételű ingatlanok széles palettája várja. A közel 3000 eladásra szánt ingatlan lehetővé teszi mindenki számára a megfelelő otthon kiválasztását.

– Tekintettel a nagy ügyfélkörre, FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ ÉS KIADÓ INGATLANOKAT!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, várjuk érdeklődésüket!

Csatlós Gyöngyi
ügyvezető