Szolgáltatásaink - Szabolcs Ingatlanközvetitő Iroda


Ingatlanok értékesítése

Cégünk fő tevékenységi köre, az ingatlan-közvetítés eladó és vevő, illetve bérlő és bérbeadó között. Tevékenységi területünk főként Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. Szakképzett és gyakorlott munkatársaink a megbízásra felkínált ingatlanokat felkeresik, helyszíni szemlét tartanak, fotót készítenek. Segítséget és javaslatot adnak az ár kialakításában. Kizárólagos értékesítési jogot nem kérünk.

Ingatlanok hirdetése

Irodánkra bízott ingatlanokat, sajtóban, saját honlapon, és több internetes portálon hirdetjük

Ingatlanok bemutatása

Az érdeklődőknek személyesen mutatjuk be az ingatlanokat, és szakmai tanácsokkal látjuk el a döntéshozatalban. Az adás-vétel lebonyolítását és összehangolását végig követjük, és mindkét fél érdekeit figyelembe véve készítjük elő.

Hitelügyintézés

A hitel felvétele Ügyfeleink számára hosszú évekre szóló kötelezettséget jelent, ezért hiteltanácsadónk tudása legjavát adva, felelősségteljesen segítik elő a jó döntés meghozatalát. Mindig objektíven tájékoztatja a pontos termékjellemzőkről, folyamatokról. Hitel ügyintézőnk több bankkal áll, folyamatos napi kapcsolatban. Naprakész pontos információval tud szolgálni a hitelt igénylő részére.

melyekre rövid idő alatt választ kap a hitelképességéről, és az Önnek legkedvezőbb Bank kiválasztásáról.

Irodánk díjtalan hitel közvetítést biztosít ügyfeleink számára.

Jogi tanácsadás

Adás-vételi szerződés megkötéséig munkatársaink jogi tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket.
Irodánk ügyvédje adás-vételi szerződés megkötéséhez rendelkezésre áll.